[O2] Słabe światła mijania

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sew1981
    RS
    S_OCP MemberModeratorr
    • 2009
    • 10917
    • Fiat

proponuje te zarowki..mam h4 megaliht plus 50% w OI i jestem zadowolony, jeszcze lepiej swieci moze kont u was sie nie zmieni swiecenia..za bardzo,ale napewno biel bedzie wieksza a i cena przystepna
    megalighty plus 50%

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas aliquet augue vitae turpis egestas, quis mattis tortor accumsan. Etiam luctus a nisl sed ornare. Mauris placerat erat purus, eu aliquet nibh venenatis ac. Nunc orci lorem, mollis nec risus quis, mattis condimentum arcu.

Komentarz

• wojciech_
      Ambiente
      • 2008
      • 164

hmm a ja myslalem ze O1 ma kiepskie swiatla (w porownaniu np do fabii)

Komentarz

• pstryczek
        RS
        • 2009
        • 10778
        • Superb III (3V3)

Fabia ma może i więcej światła na drodze, ale też masę światła w niebo, a to skutkuje ślepotą przy chociaż lekkiej mgle :cry:
        Marek

Komentarz

• krzysiek1974
          Rider
          • 2009
          • 323

Czyli jak rozumiem O2FL dzięki soczewkowym reflektorom ma światła lepsze od O2 przed FL? A jak jakość oświetlenia z O2FL ma się do jakości oświetlenia O1? Nadal jest gorzej, a może już porównywalnie?

Komentarz

• olsze
            Drive
            • 2009
            • 58

A ja myślałem że O1 ma słabe światła, Ja lada dzień zamawiam OII FL myślałem że nie oplaca się pchać 3kzł bo ona ma soczewki a wy teraz takie rzeczy. Powiedzcie proszę czy O2 Fl ma takie słabe światełka i konieczne jest do niej dokupienie ksenonków :?:
            Jest Peugeot 407SW 2.0HDI 140KM
            W rodzinie-Octavia I 1.6 102KM+lpg

Komentarz

• chomacze
              Classic
              • 2007
              • 22

Każde inne żarówki świecą lepiej niż te które są instalowane fabrycznie !!.
              Radze zmienic nawet na podstawowe dostępne praktycznie na każdej stacji np Narva,
              a już będzie widac różnice :!:

Komentarz

• przemo9
                Ambiente
                • 2009
                • 228
                • Octavia II combi (1Z5)
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Ja odebrałem swoją elegance z ori xenonami i jestem bardzo zadowolony: bardzo ostre i wyraziste krawędzie plamy światła , duże nasycenie , naturalny kolor światła (wydawało mi się że światło z xenonów może być blade- jak ze świetlówki ale jest bardzo naturalne-prawie jak dzienne) , wcześniej w peugoecie 307 miałem zwykle lampy z żarówkami H7 i też były niezłe, ale o wiele słabsze i bardziej rozmyte ( wporównaniu do O II fl)- i chyba trochę gorsze niż we wcześniejszej lampy felicii z żarówkami H4
                Teraz będę każdemu radził aby brał auto z ori xenonami-(do olsze)
                O II fl kombi elegance

Komentarz

• olsze
                  Drive
                  • 2009
                  • 58

Zamieszczone przez przemo9
                  Teraz będę każdemu radził aby brał auto z ori xenonami-(do olsze)
                  Dzieki ja od początku chciałem brać xenony ale trochę było mi szkoda kasy, ale teraz wiem że warto. Szczerze powiem że w salonie mówili że O2FL ma soczewki i przez to bardzo ładnie świecął jej światła a teraz na forum czytam takie rzeczy, dobrze jest się orientować nie z jednego źródła (i to na dodatek salonu)
                  Jest Peugeot 407SW 2.0HDI 140KM
                  W rodzinie-Octavia I 1.6 102KM+lpg

Komentarz

• Enriquez
                    RS
                    • 2009
                    • 7685
                    • Superb III (3V3)

A do Minta można jakimś cudem przy zakupie nowego zamówić xenony? W cenniku kicha. A wyższej wersji puki co nie zamierzam kupować dla xenonów.
                    Pozdrawiam
                    Marcin

Komentarz

Pracuję...